Introductie

ons bedrijf

Van het plannen tot het organiseren van een evenement, van kleinschalige feestjes tot grote bedrijfsfeesten, bij Totaal Events bent u aan het juiste adres. Wij geven uw evenement vorm met de verhuur van onder andere licht en geluid, aankleding, food en drinks. Op basis van uw wensen organiseren wij voor u het perfecte feest.

Totaal Events is uw betrouwbare en allround partner. Sinds 2015 zijn wij gevestigd in Bladel. Daar hebben wij ons gespecialiseerd in het aanbieden van complete feesten en evenementen. Onze kracht bestaat uit het organiseren van een feest dat 100% naar wens is en het oplossen van last-minute problemen: ontzorgen en maatwerk zijn ons vak! Totaal Events is uw complete partner voor een feest op maat. Neem nu contact met ons op om te informeren wat wij voor u kunnen betekenen.

ONZE WERKWIJZE

1. KENNISMAKEN

Persoonlijke kennismaking vinden wij belangrijk. We kunnen u pas een feest of evenement op maat aanbieden als we weten wie u bent en wat uw wensen zijn.

2. OFFERTE

Met uw wensen op papier kunnen we een passende offerte aanbieden. Wij kijken wat het beste aansluit op uw wensen en streven naar een 100% match.

3. VASTSTELLEN

Na goedkeuring van de offerte kunnen we aan de slag. De organisatie van uw evenement nemen wij volledig op ons. Wij kijken hoe we uw wensen het beste kunnen verwezenlijken.

4. ONTZORGEN

Een tevreden klant is voor ons het allerbelangrijkst. Het wegnemen van uw zorgen is daarom onze eerste prioriteit.

5. UW MOMENT

Het feest is úw moment. Wij willen dat u zorgeloos kunt genieten samen met uw gasten. Wij stellen alles in werk om dat te garanderen.

6. 100% GARANTIE

Er kan altijd iets onverwachts gebeuren bij het organiseren van een feest of evenement. Dat is onze zorg, niet de uwe. Wij streven naar 100% perfectie, en zorgen daarom altijd voor vervanging.