BUSINESS EVENTS

BUSINESS EVENTS

Een krachtig en memorabel feest of evenement begint met een degelijk fundament: de organisatie. Totaal Events organiseert diverse business events voor jou op locatie.

Van vergadering tot kick-off event, van presentatie tot congres, van team-uitje tot bedrijfsfeest. Wij helpen je met de organisatie voor, tijdens en na jouw business event. Organisatie en ontzorgen gaan bij ons hand in hand. Het maakt niet uit of het een vergadering voor 20 personen is of een congres voor meer dan 1000 bezoekers, wij organiseren het graag en kleden het geheel passend aan.

Ook verzorgen wij de complete techniek voor bijvoorbeeld een presentatie, symposium en meer. Uiteraard ontbreken food & drinks ook niet, van borrelhapjes tot een volwaardig 7-gangen diner.

Totaal Events biedt jou een totaalplaatje dat helemaal naar jouw wens samen te stellen is. Informeer nu vrijblijvend naar de mogelijkheden!

MOGELIJKHEDEN

KICK-OFF EVENTS

Een nieuw product, nieuw bedrijf of nieuwe huisstijl moet vol trots gepresenteerd worden! Wij zorgen voor de passende aankleding.

BEDRIJFSFEESTEN

Of het nu voor een select gezelschap of voor duizenden mensen is, wij organiseren bedrijfsfeesten van elke mogelijke omvang geheel naar wens.

PRESENTATIES

Het geven van presentaties kan leiden tot spanning en stress. Wij ontzorgen je graag in de organisatie, zodat jij je op de presentatie kunt richten.

SPREKERS

Inspirerende sprekers hebben de aandacht van het publiek nodig. Wij zorgen voor een compleet pakket met bijvoorbeeld verlichting, geluid, beamer met scherm en meer.

FOOD & DRINKS

Een welkomstdrankje, hapjes of een volwaardig buffet. Bij een goed evenement hoort goed eten en drinken. Ook aan specifieke wensen wordt gedacht.

INRICHTING & AANKLEDING

Jouw locatie moet er hoe dan ook perfect uit zien. Wij helpen je graag jouw visie te verwezenlijken met een divers assortiment aan meubilair, aankleding, verlichting en meer.