EVENTSERVICE

EVENTSERVICE

Wat u ook wilt organiseren, van thuisfeest tot tuinfeest, Totaal Events biedt u een ruim assortiment aan mogelijkheden en deskundig advies dat afgestemd is op uw wensen.

Met de event service van Totaal Events weet u zeker dat uw feest een onvergetelijke indruk achter zal laten bij uw gasten. Wij regelen alles voor u, van partytent tot (hang)tafel en alles daartussen. Denk daarbij aan eten en drinken, meubilair, aankleding, servies, licht en geluid, en uiteraard ook eventuele Dj’s en artiesten.

Wij vinden het belangrijk dat u uw feest kunt beleven zonder stress en regelwerk. Daarin doen wij ons best u volledig te ontzorgen. Als u 100% kunt genieten van uw feest, dan pas zijn wij tevreden. Neem voor een zorgeloos fijn feest daarom nu contact met ons op.

MOGELIJKHEDEN

LICHT & GELUID

Met onze diverse licht- en geluidsinstallaties kunt u net zo groot uitpakken als u zelf wilt. Kies uit verschillende installaties voor verschillende budgetten.

FOOD & DRINKS

Een natje en een droogje horen er ook bij. Kies bijvoorbeeld voor een welkomstdrankje, een hapje tussendoor, of een buffet. Uiteraard zijn ook bestek en servies ook leverbaar.

AANKLEDING

Wij werken samen met verschillende professionele leveranciers, denk bijvoorbeeld aan een bloemist of stylingbedrijven. Zo kunnen wij uw feestlocatie optimaal aankleden.

ARTIESTENBEMIDDELING

De juiste DJ, band of artiest voor uw feestelijke gelegenheid. Ons ruime bestand bevat voor ieder feest de perfecte artiest die op uw wensen aansluit.

TENTEN

Vertel ons hoeveel mensen u verwacht en wij zoeken daar een passende tent bij. Deze is naar wens aan te passen met bijvoorbeeld wand of plafond decoratie.

MEUBILAIR

Even lekker rustig zitten of de hele avond gezellig aan een hangtafel staan. Wij richten uw feestlocatie in zoals u dat wilt, of vraag ons om advies.