EVENTSERVICE

EVENTSERVICE

Wat je ook wilt organiseren, van thuisfeest tot tuinfeest, Totaal Events biedt je een ruim assortiment aan mogelijkheden en deskundig advies dat afgestemd is op jouw wensen.

Met de event service van Totaal Events weet je zeker dat jouw feest een onvergetelijke indruk achter zal laten bij jouw gasten. Wij regelen alles voor jou, van partytent tot (hang)tafel en alles daartussen. Denk daarbij aan eten en drinken, meubilair, aankleding, servies, licht en geluid, en uiteraard ook eventuele Dj’s en artiesten.

Wij vinden het belangrijk dat je jouw feest kunt beleven zonder stress en regelwerk. Daarin doen wij ons best jou volledig te ontzorgen. Als u 100% kunt genieten van jouw feest, dan pas zijn wij tevreden. Neem voor een zorgeloos fijn feest daarom nu contact met ons op.

MOGELIJKHEDEN

LICHT & GELUID

Met onze diverse licht- en geluidsinstallaties kunt je net zo groot uitpakken als je zelf wilt. Kies uit verschillende installaties voor verschillende budgetten.

FOOD & DRINKS

Een natje en een droogje horen er ook bij. Kies bijvoorbeeld voor een welkomstdrankje, een hapje tussendoor, of een buffet. Uiteraard zijn ook bestek en servies ook leverbaar.

AANKLEDING

Wij werken samen met verschillende professionele leveranciers, denk bijvoorbeeld aan een bloemist of stylingbedrijven. Zo kunnen wij jouw feestlocatie optimaal aankleden.

ARTIESTENBEMIDDELING

De juiste DJ, band of artiest voor jouw feestelijke gelegenheid. Ons ruime bestand bevat voor ieder feest de perfecte artiest die op jouw wensen aansluit.

TENTEN

Vertel ons hoeveel mensen jij verwacht en wij zoeken daar een passende tent bij. Deze is naar wens aan te passen met bijvoorbeeld wand of plafond decoratie.

MEUBILAIR

Even lekker rustig zitten of de hele avond gezellig aan een hangtafel staan. Wij richten de feestlocatie in zoals jij dat wilt, of vraag ons om advies.

Scroll naar boven