INSTALLATIES

INSTALLATIES

Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij vaste licht, geluid-, en elektra-installaties. Totaal Events verzorgt de complete aanleg van jouw bedrijfsinstallatie.

Kies voor een knallende lichtshow in jouw horecagelegenheid, of juist voor een (achtergrond) muziekje in jouw bedrijfshal, wachtruimte of kantine. Tevens zijn wij gespecialiseerd in duurzame ledverlichting voor zowel indoor als outdoor.

Er zijn tal van opties om jouw wens om te zetten in een maatwerk oplossing. Informeer nu naar wat mogelijk is of vraag vrijblijvend een offerte aan.

MOGELIJKHEDEN

GELUID

Ruime keuze uit diverse vaste geluidsinstallaties die wij op locatie komen installeren. Vertel ons jouw wensen en wij doen de rest.

LED VERLICHTING

Met duurzame led verlichting is jouw bedrijfslocatie of horecagelegenheid klaar voor de toekomst. Is het nu voor een balie bij de ingang, of voor de buitengevel, voor elke gelegenheid hebben wij een passende oplossing.

SPECIAL EFFECTS

In jouw discotheek kan het feest niet groot genoeg zijn! Special effects zoals confetti-kanonnen, rookmachines en movingheads maken het feest compleet.

100 VOLT SYSTEMEN

Vaak gebruikt als vaste geluidsinstallatie. 100 volt-systemen hebben legio toepassingen en zijn van duurzaam hoge kwaliteit.

OMROEPINSTALLATIES

Wij leggen maatwerk omroepinstallaties aan op diverse locaties. Binnen of buiten, onze aanleg staat garant voor optimale geluidskwaliteit en bereik.

HORECA

Tevens voor jouw horecagelegenheid hebben we een legio van opties om een passende oplossing te bedenken, ben je op zoek naar een licht of geluid installatie, of naar special fx. Heb je een groot of een klein budget, we denken graag met je mee, uiteindelijk willen we dat jij tevreden bent.